Digitaal ondertekenen van financiële overeenkomsten

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig

logo vaag

Digitaal ondertekenen krijgt steeds meer krediet.

It starts with evidence

Digitaal ondertekenen van financiële overeenkomsten

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig

Een aantal financiële dienstverleners die gebruik maken van onze dienst:

abn
nationale waarborg
credit
bnp
infomedics
de nationale hypotheekbond

Ondertekenen in financiële branche: know your customer

In de financiële branche is het belangrijk dat u precies weet met wie u zaken doet. Een goede beveiliging tegen fraude is voor deze branche cruciaal. Tegelijkertijd willen klanten dat het ondertekenen van contracten snel en makkelijk verloopt. Bij voorkeur digitaal om papierwerk te voorkomen. Het Evidos platform biedt, naast digitaal ondertekenen, een uitgebreide keuze aan digitale identificatiemethodes. Denk hierbij aan iDIN, iDEAL en DigiD. Als financiële organisatie kunt u hiermee snel, veilig en 100% rechtsgeldig zaken doen op het internet.

Bram Verheijen

(product- en marketmanager BNP Paribas Personal Finance Nederland)
bram verheijen
‘Voor ons betekent de overgang naar Evidos dat we digitaal invulling geven aan het binnen de financiële sector bekende principe van ‘know your customer.’

Onze oplossing voor BNP Paribas Personal Finance

Financiële instellingen moeten vanwege het principe van ‘know your customer’ klanten door en door kennen. ‘Je moet met zekerheid kunnen vaststellen wie er tegenover je zit en met welk rekeningnummer een lening wordt aangegaan’, zegt Bram Verheijen, product-en marketmanager bij BNP Paribas Personal Finance Nederland. BNP Paribas Personal Finance laat haar persoonlijke leningen digitaal ondertekenen met iDIN via het Evidos platform. Dit geeft een haarscherp beeld van hun klanten. Verheijen: ‘Doordat we zeker weten met wie we zakendoen, kunnen we fraude tegengaan. We werken nauw samen met Evidos om de klantreis verder te optimaliseren.’

De voordelen op een rij

Financiële overeenkomsten digitaal ondertekenen met Evidos:

Worden uw financiële overeenkomsten nog steeds ondertekend op papier? Tijd om over te stappen op de identiteitsverificatie en digitaal ondertekenen via Evidos.

Veelgebruikte documenttypen: kredietovereenkomsten, Leaseovereenkomsten, Jaarverslagen, Notulen, Akkoordverklaringen, Machtigingen, Polissen.

  • Digitale identificatie (geen fysieke aanwezigheid nodig)
  • Snelle, volledig digitale Onboarding van nieuwe klanten
  • Financiële overeenkomsten binnen enkele minuten ondertekend
  • Eenvoudig geïntegreerd in uw bedrijfsapplicatie
  • 100% rechtsgeldig en veilig

De oplossingen voor de financiële dienstverlening

ondertekenen
identificeren
waarmerke
ondertekenen

Digitale handtekening

Direct aan de slag met een gebruiksvriendelijke dienst om al uw financiële overeenkomsten digitaal te laten ondertekenen? Onze digitale ondertekenoplossing Signhost is dan de oplossing waar u naar op zoek bent.

identificeren

Digitaal identificeren

U wilt uw (nieuwe) klanten Digitaal identificeren en met zekerheid kunnen zeggen wat hun identiteit is op basis van lokaal beschikbare elektronische identificatiemiddelen. Dit kan met ID Proof.

waarmerken

Digitaal waarmerken

Het is ook mogelijk om al uw financiële overeenkomsten digitaal te waarmerken. Zo ontvangt de klant direct alles digitaal.

Vandaag nog starten en uw documenten voortaan digitaal laten ondertekenen.
U kunt het gratis uitproberen!