Al uw overeenkomsten digitaal ondertekenen 

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig. 

Signhost visual nl

Een aantal grote organisaties en mkb’ers die gebruik maken van onze dienst:

abn
nationale waarborg
credit
bnp
famed
famed

Een digitale handtekening onder al uw overeenkomsten levert direct voordelen op

Uw documenten op papier ondertekenen kost u tijd en geld. Digitaal ondertekenen via het Evidos platform is dé oplossing om direct geld te besparen op print-, post- en administratiekosten. Bovendien bespaart u zeeën van tijd. U heeft uw getekende overeenkomsten niet binnen dagen of weken, maar al binnen enkele minuten retour!

Pepijn de Munnik

(HR-adviseur bij Talent&Pro)

bram verheijen

“Digitaal ondertekenen scheelt heel veel tijd. Waar we eerder een traject doorliepen van circa twee weken, kan het ondertekenen van een contract nu in één dag worden afgerond.”

Onze oplossing voor Talent & Pro

Talent & Pro helpt jong talent om het maximale uit zichzelf en uit hun carrière te halen. Het is een bloeiende organisatie met een toenemend aantal nieuwe medewerkers. Het tekenen van de arbeidsovereenkomsten van deze nieuwe medewerkers was altijd een erg inefficiënt proces waarbij er veel geprint, gescand, en per post verstuurd moest worden. Pepijn de Munnik: “ tegenwoordig hebben wij het proces van ondertekenen gedigitaliseerd via Evidos. Met digitaal ondertekenen van Evidos worden veel onnodige handelingen voorkomen. Bovendien gaat hele proces een flink stuk sneller. 

Arbeidsovereenkomsten worden, na akkoord van de medewerker, automatisch opgemaakt. Digitaal ondertekenen scheelt Talent & Pro veel werk en tijd. Niet alleen voor de afdeling HR, maar ook voor de andere partijen die hier direct mee te maken hebben.”

Daarnaast kunnen we vanuit HR het traject goed monitoren. Je kunt dit vergelijken met een Track & Trace systeem. Zo zien we in één oogopslag in welke keten van het proces er eventueel vertraging optreedt en kunnen we op tijd ingrijpen indien nodig.”

TalentPro

“Door middel van het GO pakket van Evidos konden we de digitale handtekening op ons gemak uitproberen.”

De voordelen op een rij

Realtime inzicht in al uw transacties

Met Evidos heeft u realtime online inzicht in al uw openstaande transacties en getekende documenten. Is het document al bekeken en hoe vaak? Wie heeft er al getekend? Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen waar een document zich bevindt.
Ook ontvangen uw klanten automatische herinneringen zodat u niet meer zelf hoeft na te bellen en mailen.

  • Bespaar direct op papier, post, administratie en handling
  • In 2 minuten contract getekend retour
  • Realtime zicht op de status van uw transacties
  • Makkelijk en gebruiksvriendelijk voor u en de ondertekenaar(s)
  • 100% rechtsgeldig en veilig

Start vandaag nog en laat al uw documenten voortaan digitaal ondertekenen.
Probeer het gratis!