Digitaal ondertekenen van verzekerings-
overeenkomsten en polisbladen

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig

logo vaag

Als verzekeraar wilt u maar één ding: Zeker zijn van uw zaak.

It starts with evidence

Digitaal ondertekenen van verzekerings-overeenkomsten en polisbladen

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig

U bent in goed gezelschap

abn amro
taf
credit
scildon
scildon

Digitaal ondertekenen: gemak en rechtsgeldigheid verzekerd

In de verzekeringsbranche ligt een trage administratie altijd op de loer. Digitaal ondertekenen van verzekeringsovereenkomsten vereenvoudigt en versnelt uw administratie en is 100% rechtsgeldig. U bespaart bovendien direct op kosten voor papier, handling en post. Nooit meer wachten op de retourzending van bijvoorbeeld gezondheidsverklaringen, verzekeringsovereenkomsten of interne arbeidscontracten. De digitale ondertekening kan binnen een paar minuten geregeld zijn. Met de digitale ondertekenoplossing van Evidos maakt u voorgoed een eind aan het ‘print-scan-post-wacht-probleem.

Nicole Hollander

(algemeen directeur TAF)

nicole hollander
‘Digitaal ondertekenen heeft de toekomst en is voor ons de manier om onze dienstverlening te optimaliseren‘

Onze oplossing voor TAF

Door concurrerende premies wordt de druk op de marges voor verzekeraars steeds groter. Daarom is het belangrijk dat de administratieve afhandeling zo efficiënt mogelijk verloopt. Voor TAF reden om alle administratieve processen – zoals het invullen van een gezondheidsverklaring – volledig te digitaliseren via het Evidos platform. De doorlooptijd voor het afsluiten van een nieuwe verzekering is hierdoor aanzienlijk korter geworden. Nicole Hollander (algemeen directeur TAF): “Zowel de interne handlingkosten, de printkosten als de portokosten zijn enorm omlaag gegaan. Evidos kon bovendien goed aantonen dat de digitale handtekening juridisch waterdicht is.’

Een aantal directe voordelen

Digitaal ondertekenen voor verzekeraars

Worden uw verzekeringsovereenkomsten nog altijf op papier ondertekenend? Het is tijd om een efficiëntieslag te maken met het digitaal ondertekenen via het Evidos bewijskracht platform.

Veelgebruikte documenten: polisbladen & verzekeringsovereenkomsten zoals: ziektekosten, overlijdensrisico, AOV verzekeringen, gezondheidsverklaringen.

  • Volledig digitale ondertekening van verzekeringsovereenkomsten
  • Gebruiksvriendelijk voor de gebruikers en de ondertekenaars
  • Nooit meer printen, scannen en per post versturen of mailen
  • Integreert gemakkelijk met uw bedrijfssoftware
  • 100% veilig en rechtsgeldig

De oplossingen voor de verzekeringsbranche

ondertekenen
identificeren
waarmerken
ondertekenen

Digitale handtekening

Met Signhost kun u direct aan de slag met het digitaal laten ondertekenen uw verzekerings- overeenkomsten. Digitaal ondertekenen kan per e-mail of direct via een formulier op uw website.

identificeren

Digitaal identificeren

Het Digitaal identificeren van (nieuwe) klanten kan via het Evidos platform. U wilt natuurlijk wel zeker weten wie uw klant is. Dit stellen wij vast op basis van lokaal beschikbare digitale identiteiten.

waarmerken

Digitaal waarmerken

Met het Evidos platform is het ook mogelijk om verzekerings- overeenkomsten digitaal te waarmerken. Zo zorgt u ervoor dat de klant alles direct digitaal ontvangt.

Vandaag nog starten met digitaal ondertekenen via het platform van Evidos?
Probeer het nu gratis!