Digitaal ondertekenen met de juiste bewijskracht – Signhost

 

  • Direct te gebruiken via ons webportaal of App met dashboard
  • Eenvoudige te integreren via onze Webservice API
  • Snel, eenvoudig en 100 % rechtsgeldig
  • Hoogwaardige verificatiemethodes
  • Direct kosteloos en vrijblijvend starten
Signhost visual nl

Hoe werkt digitaal ondertekenen met Signhost?

Laat uw documenten digitaal ondertekenen met Signhost op een eenvoudige en rechtsgeldige manier. Hierdoor hoeft u documenten niet meer onnodig te printen, gegevens over te typen en te versturen. Het ondertekenen van documenten kan namelijk sneller, goedkoper en makkelijker. Met Signhost verliest u geen kostbare tijd meer met wachten op het ondertekenen van digitale documenten. Ontdek welke mogelijkheden digitaal ondertekenen voor u heeft.

Digitaal-ondertekenen

De vele mogelijkheden van digitaal ondertekenen via Signhost

meerdere identificatiemethodes

Meerdere identificatiemethodes stapelen (o.a. DigiD, iDIN, eHerkenning en iDEAL) om de juiste bewijskracht voor uw transactie te verkrijgen

up to date platform

Up-to-date platform: Evidos sluit nieuwe onderteken- en identificatiemethodes direct op het platform aan. We zijn altijd up-to date

transactiebon

Ontvang bij iedere transactie een Transactiebon met daarop het audit trail.  Zo verzamelt u de juiste bewijskracht

digitaal ondertekenen

Combineer digitaal identificeren en digitaal ondertekenen van documenten

digitale en fysieke identificatie

Combineer digitaal- en fysiek identificeren van (nieuwe) klanten

eIDAS

Bij Evidos kunt u gebruik maken van lokale identficatie- en ondertekenmethodes die in heel Europa beschikbaar zijn.

Digitale ondertekening verificatie

Om de identiteit van de ondertekenaar te verifiëren, ondersteunen wij diverse methoden. U bepaalt welke digitale methode van ondertekenen belangrijk is in het kader van bewijslast. Verificatie kan onder meer via e-mail, IP, SMS, itsme, iDIN, Paspoort selfie check en de authenticatie middelen van derden zoals PKI, DigiD of eHerkenning.

sms
PKI
eu
idin
paspoortcheck
eherkenning
Itsme_logo_hexa
ideal
DIGID
API

Integreer de digitale ondertekening in elk systeem

Voeg de digitale ondertekening toe in elk proces of systeem waarin documenten worden gegenereerd.

  • Ondertekenverzoeken versturen vanuit uw eigen document-, offerte of CRM-systeem.
  • Digitale handtekening via een webportaal of een API-webservice gekoppeld aan uw eigen back-officesysteem.
  • Geen inlog of aanvullende software nodig voor de ondertekenaar.
  • Professionele project- en ontwikkelondersteuning.

Wij leveren de voorbeeldcode en in veel gevallen maakt de ontwikkelaar al binnen een dag de eerste ondertekentransactie.

 

Ondertekenen met omnichannel

Signhost is omnichannel en werkt snel en eenvoudig. Digitaal ondertekenen is dé oplossing zodat uw klanten documenten online of aan de balie signeren. Op afstand of op locatie, uw klant kiest wanneer het uitkomt. Wij garanderen een soepele transactie via al uw kanalen.

Het digitale ondertekenen voldoet aan de rechtsgeldigheid

De digitale vorm van ondertekenen van Evidos voldoet aan de hoogste internationale eisen voor rechtsgeldigheid. De ondertekening voldoet aan alle vereisten uit artikel 3:15a BW voor de geavanceerde elektronische handtekening. Met Evidos bent u bovendien verzekerd van de juiste bewijskracht die u automatisch verzamelt via Ondertekenen.nl. Van ieder getekend document ontvangt u een transactiebon met de audit trail van de stappen in het onderteken proces. Daarnaast ondertekenen we de documenten met een onafhankelijk tijdstempel.

Download ons gratis Whitepaper digitale handtekening en kom alles te weten over de juridische rechtsgeldigheid.

rechtsgeldigheid
internationaal

Ondertekenen nationaal en internationaal

Signhost werkt in Nederland via Ondertekenen.nl. Ondertekenen.nl wordt ondersteunt in de Engelse, Duitse, Nederlandse, Franse, Spaanse, Poolse en Italiaanse taal en is dus internationaal te gebruiken. Met onze internationale ondertekendienst signhost.com en lokale oplossingen als unterzeichnung.de (Duitsland), sign.fr (Frankrijk) en firmar.es (Spanje) kunt u in heel Europa de ondertekening van uw contracten digitaal regelen met uw klanten.

Digitale vorm van ondertekenen met de juiste workflow

Het juiste ondertekenproces is afhankelijk van de doelgroep, risico van de transactie en gewenste workflow. U kunt het ondertekenproces volledig aanpassen aan uw wensen en digitale proces. De ondertekenverzoeken en de ondertekenomgeving kunnen op maat en in uw huisstijl worden gemaakt.

Digitaal ondertekenen kan vanaf uw eigen website of door een ondertekenverzoek per e-mail te versturen. Bepaal eenvoudig het aantal ondertekenaars per document en de volgorde van ondertekening. Het verzamelen van de handtekeningen kan met een simpele click of met een krabbel op elke willekeurige desktop, tablet of mobiele telefoon.

flexibel

Ondertekenmethodes

Elk land kent zijn eigen ondertekenmethodes. Wij hebben de volgende methodes, die in uw land voorkomen, voor u op een rij gezet

Gratis uitproberen

U kunt direct kosteloos en vrijblijvend aan de slag met de digitale ondertekenoplossing van Evidos!