Integreer alle diensten van Evidos in uw eigen bedrijfsapplicatie met onze API

api

Eenvoudige REST API met documentatie

http

Directe terugkoppeling van status via Webhook

geld

Betaal naar gebruik van onze applicatie

digitaal ondertekenen

Hele proces in eigen branding

contract

Ondertekenen in uw eigen omgeving

code

Voorbeeldcode .NET, JAVA, PHP & Ruby on Rails

Eenvoudige API koppeling en aansluiting

Het Evidos platform kan via onze API op 3 manieren worden gekoppeld aan uw systeem. Direct vanuit uw eigen website, via een eenvoudige link in uw eigen email of SMS of via een onderteken- of identificatieverzoek dat wij per email versturen naar uw klant of nieuwe medewerker.

Het aansluiten op onze API is eenvoudig. Alle documentatie om te koppelen is online beschikbaar. We hebben voorbeeldcode beschikbaar in Java, .Net, PHP en Ruby

eenvoudige API
direct inzicht

Direct inzicht in transacties en bewijskracht

Alle openstaande transacties en getekende documenten kunnen ingezien worden in ons realtime dashboard. Hierdoor raken transacties niet kwijt, heeft u nog meer controle over de processen en worden er automatische herinneringen naar uw klanten verstuurd. Wanneer een klant een document heeft bekeken, getekend of een ondertekenverzoek gaat verlopen krijgt u dit direct teruggekoppeld. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de status op te vragen van een bepaalde transactie.

Optimale flexibiliteit & maatwerk

Het Evidos platform biedt u optimale flexibiliteit om digitaal ondertekenen, digitaal identificeren en digitaal waarmerken te integreren in uw eigen applicatie. Met onze API heeft u alle mogelijkheden op het gebied van digitaal ondertekenen en identiteitsverificatie direct tot uw beschikking. Zo kunt u meerdere documenten tegelijk digitaal laten ondertekenen door meerdere ondertekenaars en in meerdere talen. Hierbij kunt u gebruik maken van diverse verificatie methodes zoals SMS, iDIN, iDEAL en DigiD.

Evidos geeft u bovendien de mogelijkheid om het ondertekenproces volledig aan te passen aan uw digitale proces en wensen. Een ondertekenverzoek kan op maat en in uw huisstijl worden aangemaakt.

maatwerk

Meer weten?

Wilt u meer weten over de API integratie van het Evidos platform? Neem dan contact ons op, wij helpen u graag.

Gratis uitproberen?

Wilt u onze API uitproberen? Vraag dan een gratis API proefaccount aan en u verstuurt binnen een dag uw eerste ondertekenverzoeken.

Partners

Het Evidos platform kan eenvoudig gekoppeld worden aan diverse softwaresystemen.