realtime dashboard

Realtime dashboard

Direct inzicht in transacties en bewijskracht

Het Evidos platform biedt u een management dashboard waarmee u uw transacties 24/7 realtime kunt volgen. Het Evidos dashboard geeft u optimale controle over het onderteken- en identificatieproces:

  • Direct transacties aanmaken en versturen
  • Direct inzicht in de status van de digitale identificatie van uw klanten
  • Direct inzicht openstaande transacties en getekende documenten
  • Transacties raken niet kwijt en uw klanten ontvangen automatische herinneringen
  • Data analyse: welke methodes werken het beste
  • Rapportage waarmee u uw conversie kunt optimaliseren
  • Omnichannel: dashboard is beschikbaar op PC, tablet en mobiel
transacties

Direct inzicht in transacties en bewijskracht

In het realtime dashboard van Evidos heeft u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in al uw openstaande en afgeronde transacties. Zo kunt u precies bijhouden wat de status is van alle afzonderlijke transacties. Per transactie is vervolgens ook nog inzichtelijk wat de status is per ondertekenaar. Er wordt per persoon realtime bijgehouden of diegene het document heeft ontvangen, bekeken, geweigerd of getekend.

Data analyse & rapportage

In het realtime dashboard van Evidos beschikt u over een overzicht van de verzonden transacties per maand. Zo heeft u in één overzicht een goed beeld van de activiteiten op maandbasis. Ook krijgt u inzichtelijk welke methodes het beste werken voor uw organisatie.

direct inzicht
conversie

Optimalisering conversie

Aan de hand van het realtime dashboard van Evidos krijgt u inzicht in de conversie van uw transacties. Door de gegevens uit uw data analyse en rapportage kan de conversie geoptimaliseerd worden. Ook kunt u instellen wanneer een persoon een automatische herinnering krijgt na het sturen van het ondertekenverzoek.

Omnichannel

Met Evidos kunnen uw klanten documenten ondertekenen waar en wanneer ze maar willen. Op afstand en op locatie. Wij garanderen een soepele transactie via al uw kanalen. Digitaal ondertekenen kan op de pc/laptop, mobiel/tablet en aan de balie.

omnichannel

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het digitaal ondertekenen of digitaal identificeren in uw organisatie?
Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.